Thundershirt voor honden

Thundershirt voor hondenHet Thundershirt is een soort vest wat strak om de romp van je hond zit. Het is speciaal ontwikkeld om een hond rustig te maken.

Tijdens de jaarwisseling is het Thundershirt dan ook een uitkomst voor die honden die bang voor vuurwerk zijn.

Het Thundershirt geeft een constante, zachte druk op de romp van de hond. Dit heeft een verbazingwekkend kalmerend invloed op het zenuwstelsel van de meeste honden.

Een groot voordeel van het Thundershirt is dat je je hond geen medicatie meer hoeft te geven, het is dus een geweldig alternatief voor medicijnen.

Door de hond het Thundershirt aan te doen wordt hij rustig en kan zich weer focussen.

Wat en waarvoor is het Thundershirt

Het Thundershirt is een soort vest wat strak om de romp van je hond zit. Deze constante zachte druk heeft een kalmerende werking op het zenuwstelsel.

Vaak wordt de hond bij het eerste gebruik van het Thundershirt al rustig, maar sommige honden moeten er eerst even aan wennen. Het Thundershirt wordt vaak aangeraden bij honden met vuurwerkangst, maar je kunt het voor meerdere doeleinden gebruiken.

Het is geschikt voor angstige, bange honden, maar ook voor over-enthousiaste honden.

Bij deze hyperactieve honden is het Thundershirt een hulpmiddel om de hyperactiviteit en het prikkelbare gedrag te temperen en het helpt de hond zijn energie te richten op een meer constructieve manier.

Verder biedt het Thundershirt ook uitkomst bij honden die bang zijn voor onweer, honden met verlatingsangst, angst voor de auto en reizen, probleemblaffen, angst voor geluiden, prikkelbaarheid, trekken aan de lijn, etc.

Bij al deze problemen geeft de constante druk op de romp uitkomst en wordt de hond rustiger en kan zich weer focussen.

Het is dus een uitstekende behandeling voor de meeste soorten angsten bij honden en het vereist geen training.

Uit een onderzoek onder ruim 1000 gebruikers van het Thundershirt bleek meer dan 85% van de honden minder angstig te zijn door het Thundershirt.

Het Thundershirt is te verkrijgen in 7 maten. Om de juiste maat te bepalen moet je de borstomvang net achter de voorpoten meten.

Het Thundershirt is heel makkelijk om te doen. Je kunt het op de rug van de hond leggen en door middel van onder andere klittenband vastmaken.

Het behoeft geen training en geen medicatie, het is veilig, effectief en makkelijk te gebruiken.

Klik hier voor meer informatie, gebruikerservaringen en de prijs

Thundershirt Polo

Thundershirt poloTegenwoordig is er ook een Thundershirt polo verkrijgbaar. Het Thundershirt polo heeft dezelfde werking als zijn al langer bestaande hierboven besproken variant.

Het enige verschil is dat het design van het thundershirt is aangepast.

De flap van het Thundershirt polo is nu aan de onderkant in plaats van aan de zijkant zoals bij de andere variant. Daarnaast is het Thundershirt polo beschikbaar in de kleuren blauw en roze.

Klik hier voor meer informatie, gebruikerservaringen en de prijs

Vorig artikel:

Volgend artikel: