Zelf hondenkoekjes maken met het Hondenkoekboek

Zelf hondenkoekjes maken voor je puppy of volwassen hond is een hele leuke bezigheid. Steeds meer mensen maken dan ook weleens hondenkoekjes voor de hond.

In dierenspeciaalzaken is er ontzettend veel keus aan verschillende hondenkoekjes. Je ziet door de bomen het bos niet meer, in welk hondenkoekje zitten welke ingrediënten en welke is nou echt gezond voor je hond?

Wanneer je hond voor bepaalde voedingsstoffen allergisch is, is het ook altijd goed opletten om te zorgen dat je de juiste hondenkoekjes voor je hond koopt.

Met het grote hondenkookboek heb je 36 heerlijke recepten voor je hond tot je beschikking, waarvan je ook de ingrediënten weet. Je kunt deze hondenkoekjes bakken als beloning, maar je kunt natuurlijk ook grote hondenkoeken maken. Het is maar net wat je zelf wilt.

Het voordeel van zelf hondenkoekjes maken

Je vraagt je misschien af wat de voordelen zijn van zelf hondenkoekjes maken, er zijn tenslotte genoeg kant-en-klare hondenkoekjes dat er voor iedere hond wel wat wils is.

Dit klopt, maar als je hondenkoekjes zelf maakt weet je zeker dat er geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen, suiker of zout in de hondenkoekjes zit. Daarnaast weet je met een allergische hond precies wat er in de hondenkoekjes zit die je hem geeft.

Tot slot is het gewoon ontzettend leuk om gezonde hondenkoekjes voor je hond te maken en zeker als je ziet hoe je hond ervan smult. Wanneer je kinderen hebt is het ook een ideale manier om samen wat met je kinderen te doen. Kinderen helpen vaak graag om hondenkoekjes te bakken voor de hond.

Het grote Hondenkoekboek  – Hondenkoekjes recepten

Hondenkoekboek

Wanneer je zelf hondenkoekjes wilt maken kan er maar één boek aanbevolen worden en dat is het grote Hondenkoekboek van Rosa Verschuren.

Het grote Hondenkoekboek is 103 pagina´s lang en er staan maar liefst 36 hondenkoek recepten in met afbeeldingen van hoe de hondenkoekjes eruit zien wanneer je ze gemaakt hebt.

Een aantal van de recepten die je in het boek kunt terugvinden zijn:

Kortom de recepten zijn heel divers en zelfs tijdens hete zomerdagen kun je jouw hond verwennen met een lekker ijsje dat geschikt is voor honden. De recepten zijn zelfs zo gemaakt dat je samen met je hond kunt smullen, neem bijvoorbeeld de cupcakes met banaan en bosbessen, hier kunnen jullie allebei van smullen.

De uitleg in het hondenkoekboek is goed te begrijpen en alle benodigdheden zijn makkelijk ergens te kopen.

Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat alle recepten uit het boek getest zijn op honden en alle recepten uitsluitend ingrediënten bevatten die geschikt zijn voor honden.

Krijg jij al zin in zelf hondenkoekjes maken?

Vorig artikel:

Volgend artikel: