Online puppycursus: Mijn perfecte puppy

Mijn perfecte puppyLet op: Deze cursus is helaas niet meer beschikbaar.

Wil jij jouw puppy goed opvoeden? Een puppy opvoeden is niet niks en moet zeker niet onderschat worden. Helaas doen mensen dit vaak wel waardoor er het een en ander niet goed gaat.

Om dit probleem te voorkomen en alles meteen goed te doen is het aan te raden om een puppycursus te doen.  Met de online puppycursus “Mijn perfecte puppy” van Monique Appels kun je in 10 weken leren hoe je jouw pup kunt opvoeden tot een stabiele jonge hond.

Monique Appels heeft in de afgelopen 10 jaar dat zij professioneel bezig is met honden meer dan 200 puppyeigenaren met hun pups (zowel ras als rasloos) voorbij zien komen. Veel daarvan zijn uitgegroeid tot vrolijke, gezonde en sociale honden die een goede band hebben met de eigenaar.

Zij heeft met haar ervaring en alles wat zij geleerd heeft een soort vaste “formule” ontwikkeld die zij voor elke pup gebruikt en waar ze altijd vrij snel goede resultaten mee behaald. Het grootste voordeel is dat het meetbaar is. Je ziet direct resultaat van wat je doet. Je kunt binnen 10 weken (met de juiste aanpak) een uitstekende basis leggen voor jouw perfecte puppy.

Wat leer je allemaal in de online puppycursus?

Het begint al met de voorbereidingen voordat je puppy mee naar huis mag. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn en om alle do’s en dont’s van de eerste dag te weten en hoe je de eerste nacht goed door kunt komen.

De eerste nacht is tenslotte vaak het lastigst, dus het is wel zo handig om alvast precies te weten hoe je het kunt aanpakken.

Naast dat je leert hoe je je moet voorbereiden en wat je allemaal moet doen om de eerste dag goed te laten verlopen, is er natuurlijk nog veel meer om te leren.

Enkele punten die worden behandeld zijn:

 • Hoe maak je jouw puppy goed zindelijk;
 • Hoe zorg je ervoor dat je puppy netjes aan de lijn loopt en hoe je trekken kunt voorkomen;
 • Wat zijn de voordelen van een bench;
 • Wat kun je doen als jouw pup zijn grenzen probeert te verleggen;
 • Hoe voorkom je dat jouw pup tegen mensen opspringt;
 • Hoe leer je jouw puppy alleen thuis blijven.

Dit zijn slechts enkele punten die voorkomen in de cursus, er zijn nog veel meer onderwerpen die aan bod komen zodat jij jouw puppy goed kunt opvoeden.

Wat zijn de voordelen van deze online puppycursus?

 • Je kunt deze online cursus prima volgen in combinatie met een puppycursus die je op een hondenschool volgt;
 • Je kunt alle informatie en tips lezen en bekijken op het tijdstip dat voor jou het beste uitkomt;
 • Je kunt aantekeningen maken, documenten uitprinten, video’s stil zetten en zo vaak bekijken als je zelf wilt;
 • Je krijgt wekelijks een e-mail wanneer er nieuwe informatie voor je klaar staat;
 • Je hoeft nergens naartoe te reizen om de cursus te volgen, je kunt dit in je eigen vertrouwde omgeving doen.

Wat krijg je bij de cursus “Mijn Perfecte Puppy”?

DVD Mijn Perfecte pupIn “mijn perfecte puppy” krijg je meer dan 50 video’s tot je beschikking over het opvoeden en trainen van jouw puppy. Je krijgt ook toegang tot tientallen documenten die bij de video’s horen.

Je hebt alle tijd om de video’s en documenten te bekijken, je hebt namelijk levenslang toegang tot de cursus. Bij je volgende pup kun je alles dus nog steeds bekijken, zodat je de pup op dezelfde manier opvoedt.

Alsof dat nog niet genoeg is krijg je wekelijks nieuwe adviezen en tips die horen bij de leeftijd van je pup. De cursus groeit dus mee met jouw puppy.

Wanneer je vragen hebt is dit ook geen enkel probleem, je kunt altijd per e-mail contact opnemen. Daarnaast wordt de cursus ook continu verbeterd en kun je na het volgen van de cursus jezelf als een expert zien op het gebied van het opvoeden van puppies.

Je krijgt naast het cursusmateriaal ook nog toegang tot een speciale facebook groep waar je ervaringen, tips en mooie momenten kunt delen met andere puppyeigenaren die de cursus volgen of hebben gevolgd.

Tot slot van rekening is er ook nog een 100% niet-goed-geld-terug garantie. Heb je je ingeschreven voor de cursus en denk je dat de cursus toch niets voor jou is, dan kun je binnen 10 dagen een e-mail sturen en ontvang je jouw geld terug zonder vragen.