Gratis puppypakket 2022

Een gratis puppypakket wil iedereen wel die net een puppy heeft opgehaald. Als puppyeigenaar wil je graag uitvinden wat je pup nou echt lekker vindt.

De hondenvoer producenten springen hier goed op in en proberen jou als nieuwe puppyeigenaar over te halen om op hun voer over te stappen. Dit doen de hondenvoer producenten omdat mensen vaak op één type hondenvoer blijven en wanneer zij je overhalen hebben zij hier jarenlang profijt van.

Een gratis puppypakket is dus eenvoudig te vinden voor jou als nieuwe puppyeigenaar.

Op dit moment zijn er verscheidene puppypakketten die je kunt aanvragen en er zijn ook puppypakketten die fokkers kunnen aanvragen voor de nieuwe puppyeigenaren. Daarnaast zijn er nog veel meer acties die niet specifiek voor puppyeigenaren zijn, maar voor iedere hondeneigenaar.

Gratis puppypakket overzicht

Bekijk hieronder het volledige overzicht met gratis puppypakketten. Dit kan volledig gratis zijn of dat je enkel de verzendkosten hoeft te betalen en niet voor wat je krijgt.

Veel websites met gratis puppypakketten pagina’s zijn helaas niet meer actueel. Ik controleer regelmatig de laatste acties voor jullie om teleurstellingen te voorkomen. Er verdwijnen tenslotte weleens gratis puppypakketten. Gelukkig verschijnen er ook regelmatig nieuwe puppypakketten.

De laatste update is gedaan op 18 juli 2022.

Nero Gold puppypakket

Nero Gold Puppypakket

Nero Gold heeft een super leuk puppypakket. Het enige wat je hoeft te betalen is de verzendkosten, maar je krijgt zoals je hierboven op de afbeelding kunt zien er echt meer dan genoeg voor terug.

Nero Gold Puppy zijn puppybrokken met ingrediënten waar kwaliteit voorop staat. Zo zitten er dierlijke eiwitten (kippenvlees), vetten, koolhydraten, vezels en belangrijke mineralen en vitaminen in. Dit zorgt ervoor dat jouw puppy optimaal kan groeien.

In het puppypakket van Nero Gold krijg je een 800 gram verpakking Nero Gold Puppy, een heerlijke worst voor de hond, kauwbotten, natuurlijke vleessnacks, informatie over Nero Gold en een tegoed bon Nero Gold ter waarde van €6,75, waardoor je de verzendkosten er direct weer uit hebt als je deze besteed. Nero gold is dan ook zeker niet het zuinigst met wat je krijgt in dit pakket.

Purina Pro Plan puppypakket

Purina Pro Plan gratis puppypakket

Purina geeft jouw puppy graag de optimale start. Zodoende heeft Purina een gratis Pro Plan puppypakket. In dit pakket krijg je:

 • 3KG verpakking PRO PLAN puppyvoeding naar keuze.
 • Puppygids met informatie.
 • Kortingscoupon.
 • Maatbeker.
 • Trainingszakje.

Wellicht vraag je je af hoe Purina de puppyvoeding speciaal afstemt. Dit is op basis van grootte, leeftijdsfase en specifieke behoeften.

Wil je dit pakket aanvragen, dan zal je wel een foto van het paspoort van je puppy moeten uploaden. Dit doet Purina ter bescherming van aanvragen van mensen zonder puppy, wat ongetwijfeld anders vaak zal gebeuren.

Wanneer je het puppypakket hebt aangevraagd zal je het pakket binnen 5-7 werkdagen thuis ontvangen.

Fokker puppypakket

Fokker puppypakket

Fokker is een merk dat al jarenlang bestaat. Bij Fokker hoef je enkel de verzendkosten te betalen. Het puppypakket zelf is gratis.

Je ontvangt het volgende in het Fokker puppypakket:

 • Fokker Opti-Grow voor puppy’s                                       
 • Maatbeker
 • Speeltje
 • Puppy informatie kaart
 • Spaarkaart / Cadeausparen
 • Fokker Voordeelscheuren
 • Fokker product informatie

Zoals je ziet is dit een leuk pakket om te ontvangen. Afhankelijk van de grootte van het ras krijg je andere voeding. Zo zijn er pakketten voor honden die als volwassen hond het gewicht hebben van 2-10kg, 10-30kg en 30-80kg.

Smølke puppypakket

Smølke puppypakket

Smølke maakt gebruik van hoogwaardige ingrediënten zodat dit optimaal kan verteren en er niet al teveel ontlasting wordt geproduceerd door de hond.

Alle voedingen van Smølke zijn 100% natuurlijk en worden geproduceerd zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen zonder toegevoegde suikers. Ook zit er vitamine E en rozemarijn in de voeding.

In het puppypakket krijg je een proefzakje puppyvoeding (200 gram), een link voor het aanvragen van een kortingsbon, een brochure en een adreskoker voor je pup. Naast het puppypakketje ontvang je ook maandelijks een puppymailing, zo lees je alles over de fase waar je pup op dat moment in zit.

Een gratis puppypakket van Smølke is gratis via de website te verkrijgen. Je hoeft enkel de verzendkosten te betalen. Na je bestelling ontvang je binnen 10 werkdagen het pakketje. Dit past overigens gewoon door de brievenbus, dus je hoeft hier niet voor thuis te blijven.

Royal Canin Puppypakket

Gratis puppypakket van Royal Canin

Royal Canin is een hondenvoer merk die al ontzettend lang bestaat. In het gratis puppypakket van Royal Canin, die echt volledig gratis is (ook geen betaling voor verzendkosten), kun je het volgende vinden:

 • Puppy informatieboekje met bruikbare tips en adviezen.
 • Informatie over de juiste voeding voor het eerste jaar en daarna.
 • Gratis natvoeding of trainingsbrokjes voor jouw puppy.
 • €7,50 kennismakingsvoordeel op jouw eerste aankoop Royal Canin.

Wanneer je van plan bent om jouw puppy Royal Canin te geven is het dus ideaal, want dan kun je direct al wat geld besparen dankzij dit pakket.

Welkoop Puppy Welkomstpakket

Welkoop welkomstpakket

Heb je het geluk dat er bij jou in de buurt een Welkoop winkel zit? De dierspecialisten van Welkoop helpen je op weg met het Puppy welkomstpakket.

Je krijgt dit pakket niet thuisgestuurd. Je kunt aangeven welke Welkoop-winkel bij jou in de buurt is, waarna je hier jouw persoonlijke puppy welkomstpakket ontvangt. Verder ontvang je ook een jaar lang e-mails met tips en voordelen afgestemd op jouw puppy.

Beeztees puppypakket

Beeztees puppypakket

Beeztees heeft een leuk origineel puppypakket die anders is dan de andere pakketten die je op deze pagina ziet staan. Je hoeft enkel de verzendkosten te betalen, maar doordat het door de brievenbus kan valt dit reuze mee.

Zo ontvang je een puppy paspoorthoesje met drukknop en dat helemaal in de stijl van puppy’s. Belangrijke papieren zal je op deze manier niet verliezen.

Naast een hoes voor je hondenpaspoort ontvang je ook een puppyboekje vol met tips en leuke producten voor je puppy, een Beeztees vlechttouw om mee te spelen, een ansichtkaart en je kunt meedoen aan de Beeztees winactie door een foto te delen van je pup.

Puppypakket overzicht voor fokkers

Wanneer je als fokker al jaren een bepaald type merk voeding geeft en hier erg tevreden over bent. Wil je natuurlijk het liefst zien dat alle nieuwe puppyeigenaren de pups hetzelfde blijven geven.

Natuurlijk mogen de nieuwe puppyeigenaren dit helemaal zelf bepalen, maar wanneer je een puppypakket mee kunt geven van de voeding die je zelf geeft, kunnen zij ook ervaren dat het goede voeding is.

Producten van hondenvoer helpen je hier graag bij. Bekijk hieronder het overzicht van speciale acties voor hondenfokkers.

Eukanuba Breeders club puppypakket

puppypakket eukanuba

Wanneer je een officieel geregistreerde kennel hebt en lid bent van de Eukanuba Breeders Club, dan kun je gratis informatie- en puppypakketten aanvragen als je de puppy’s registreert bij de Raad van Beheer.

In de puppypakketten die je aan de eigenaren kunt meegeven zit het volgende:

 • Een zak Eukanuba puppyvoer passend bij de grootte van het ras.
 • Puppyboek met informatie over de verzorging van een pup.
 • Ontwikkelingstabel met een overzicht van belangrijke mijlpalen.
 • Voerovergangskaart om de puppy langzaam naar volwassen voer te begeleiden.

Smølke puppypakket voor fokkers

Smolke puppypakket

Smølke heeft een speciale actie voor erkende fokkers en mensen met een gelegenheidsnestje. Iedere fokker wil natuurlijk dat de puppy’s in een goed huisje terechtkomen. Ook is het leuk om direct iets mee te kunnen geven aan de puppymensen.

Je kunt daarom de puppymensen direct kennis laten maken met de hondenvoeding van Smølke indien je de puppypakketten aanvraagt.

Gratis hondenvoeding en overige hondenacties

Naast bovenstaande gratis puppypakketten zijn er natuurlijk nog andere proefpakketten, kortingsacties en win-acties voor honden van alle leeftijden. Wij doen ons best zoveel mogelijk acties op deze pagina te plaatsen, zodat jij en je hond hiervan kunnen profiteren.

Intratuin gratis zak voer

Op dit moment heeft de Intratuin een leuke actie, je krijgt namelijk een gratis zak voer voor je nieuwe pup! Het enige wat je moet doen is het formulier op de website invullen (de link vind je hieronder). Deze actie is eenmalig om kennis te maken met de hondenbrokken voor pups van de Intratuin. Nadat je de gratis zak voer hebt aangevraagd kun je deze binnen twee weken bij de servicebalie afhalen. Je kunt uiteraard aangeven bij welke Intratuin je deze wilt ophalen! Tip: Vergeet niet om het paspoort van je pup mee te nemen!

Intratuin Puppyvoeding

Intratuin heeft op dit moment een mooie actie voor je petto. Je kunt een gratis zak voer aanvragen voor je puppy (of kitten) zolang de pup niet ouder is dan 1 jaar.

Om gebruik te maken van deze actie zal je de chipnummer van je puppy invullen, waarna je eenmalig gratis een zak Intratuin puppyvoeding kunt ophalen bij een intratuin bij jou in de buurt.

Nadat je de gratis zak Intratuin puppyvoer hebt aangevraagd, kun je deze binnen 2 weken ophalen bij de servicebalie van de door jou opgegeven voorkeursvestiging. Vergeet niet om het dierenpaspoort van jou puppy mee te nemen, zodat ze kunnen zien dat de ingevulde chipnummerk klopt.

Puppypakket overzicht betaald

Naast gratis puppypakketten zijn er ook hele leuke puppypakketten die betaald zijn. Het is dan niet gratis, maar je krijgt er dan vaak wel een stuk meer voor terug dan bij een gratis puppypakket.

Hieronder volgen daarom diverse leuke betaalde puppypakketten. Deze pakketten zijn leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om te geven aan iemand die net een puppy heeft.

Bellobox puppy cadeaubox

Bellbox Puppycadeaubox

Een leuk cadeau voor een pup is de Bellobox puppy cadeaubox. Deze box bevat 100% natuurlijke hondensnacks en een leuke speeltje. Dit puppypakket is bij Bol.com te verkrijgen.

Met de aanschaf van deze Bellobox steun je bovendien ook goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn. Het is een echte verrassingsbox voor de pup.

De puppybox is geschikt voor de jonge pup van 2 tot 6 maanden. De box varieert maandelijks qua inhoud, dus laat je verrassen. In iedere box is een lijst met de inhoud te vinden.

Cadeau pakket L voor honden

Wil je jouw pup of hond verwennen, dan is dit een leuk cadeau. Deze overvolle doos bevat diverse hondenspeeltjes van het merk Nobleza en een paar snacks.

Met diverse hondenspeeltjes kun je zowel binnen als buiten spelen. Dit pakket is ook leuk om cadeau te doen aan een baasje.

Heb je interesse in dit pakket? Het is te verkrijgen via Bol.com. De inhoud van het pakket bestaat uit:

 • Pluche medallion hondenspeeltje
 • Hondenspeelgoed Latex Cactus
 • Hondenspeelgoed Set 2 stuks touw met rubber bot
 • Hondenspeelgoed katoenen touw bal (doorsnede 6 cm)
 • Hondenspeelgoed Vinyl botbal (kleur willekeurige levering)
 • Hondenspeelgoed Vinyl speelbal Face (doorsnede 7,5 cm)
 • Hondenspeelgoed Tennis bal launcher (lengte 43,5 cm)
 • Hondenspeelgoed Rubber botje (lengte 8,5 cm) (kleur willekeurige levering)
 • Hondenspeelgoed Frisbee met tennisbal (kleur willekeurige levering)
 • Hondenspeelgoed Pluche dierenkop (kleur willekeurige levering)
 • Hondenspeelgoed geknoopt flostouw L (kleur willekeurige levering)
 • Hondenspeelgoed Rubber bal
 • Hondensnack Kip gerolde knoopbotjes 6,5 cm
 • Hondensnack Runderhuid stengels 12,5 cm

Zoals je leest kun je met dit pakket een tijd vooruit komen.

Snuffelbox Cadeaubox – Hondenspeelgoed

Zoek jij het ultieme cadeau voor jouw puppy of de pup van iemand anders? Deze puppy snuffel cadeaubox (puppypakket) is er zowel in een uitvoering voor een teefje als in een uitvoering voor reutjes.

Deze unieke puppy snuffelbox is beschikbaar op Bol.com en bevat diverse producten speciaal voor een puppy reu of teefje. Je kunt het volgende verwachten in dit pakket:

 • Minstens 10 producten van topkwaliteit;
 • Heerlijke kleine traktaties geschikt voor jouw pup;
 • Een aantal speeltjes geschikt voor jouw pup;
 • Handige puppy verzorgingsproducten.