Gezonde, gelukkig en gehoorzame Labradorpup opvoeden

Labrador opvoedenHet is in de volksmond bekend dat de Labrador Retriever is ontstaan aan de kust van Groenland, waar de vissers honden hadden met het uiterlijk van de Labrador, zij gebruikte deze honden om de visnetten met vis uit het water te halen.

De labrador is een uitstekende waterhond, zijn weerbestendige vacht en een unieke staart, werd vergeleken met die van een otter vanwege zijn vorm en benadrukken deze eigenschap.

Eigenschappen Labrador

Bij de aanschaf van je labradorpup zal je je verdiept hebben in het karakter en de eigenschappen van de labrador en dus ook gelezen hebben dat de labrador een jachthond is die graag voor u wil werken en een grote liefhebber van water is.

Verder staat hij bekend als een vriendelijke en makkelijke hond, maar als hij onvoldoende uitgelaten wordt en te weinig aandacht krijgt kan dat leiden tot gedragsproblemen.

Gelukkige, gezonde en gehoorzame labrador

In het e-book “het complete Handboek voor een gezonde, gelukkige en gehoorzame Labrador” schrijft Jan Jacobs over zijn vijfentwintig jaar lange ervaring met labradors.

Hij behandelt diverse aspecten in zijn e-book zoals:

  • Het makkelijk zindelijk maken van de labrador;
  • Hoe je voorkomt dat jouw pup overal aan kauwt;
  • Hoe je trekken aan de riem afleert;
  • Hoe je zorgt dat jouw labrador niet tegen iedereen opspringt;
  • Hoe je ervoor zorgt dat je pup niet teveel blaft.

Hij laat je ook de reden ontdekken waarom labradors probleemgedrag vertonen en hoe je dit op kunt lossen.

Verder komen in dit e-book ook onderwerpen aan bod zoals voeding voor de labrador, de meest voorkomende gezondheidsproblemen van de labrador en hoe je ze herkent en kan voorkomen en waar je op moet letten bij de fokker als je besluit een pup te kopen.

Wanneer je een Labradorpup wilt opvoeden is dit de ideale e-book over hoe je jouw hond goed kunt opvoeden en verzorgen.

Vorig artikel:

Volgend artikel: