Huis in orde maken voor de pup

huis-in-orde-voor-puppyEen nieuwe puppy in huis halen is ontzettend leuk. Iedereen is nerveus en enthousiast op hetzelfde moment. Soms vergeten we echter het huis netjes op orde te maken voordat de pup in huis komt. Met een beetje inspanning kun je het huis klaar maken zodat het veilig voor je puppy is en dat hij niet meteen in de problemen kan raken.

Wanneer je het huis op orde maakt voor je puppy let dan vooral op spullen en/of planten die laag staan. Let ook op elektrische draden die door het huis gaan en zorg dat een pup er niet aan kan komen. Het laatste wat je wilt is dat je puppy op een elektrische draag bijt en een schok krijgt.
Alle breekbare spullen moeten ook verplaatst worden. Een puppy heeft een staart en daar worden weleens spullen mee omgegooid.

Met een beetje voorbereiding kan je er dus voor zorgen dat er bij thuiskomst niet meteen iets fout gaat. Het duurt niet lang om een huis op orde te maken dus doe het ook zodat je veilig kan spelen met je puppy. Je zult veel meer plezier hebben dan dat je achter de pup aan moet en alle spullen rondom de pup weg moet halen zodat het niet kapot kan gaan en de pup zich niet kan pijnigen.

Vorig artikel:

Volgend artikel: