Labradoodle pup opvoeden

Bij de aanschaf van je labradoodle pup zul je je verdiept hebben in het karakter en de eigenschappen van de Labradoodle.

Wil je bij de opvoeding van je pup hulp hebben. Er is een e-Book “Labradoodle Geheimen” die je hierbij kan helpen. Met positieve methodes helpt dit e-Book  je je Labradoodle pup op te voeden tot een lieve, gezonde en gehoorzame hond.

De Labradoodle

De Labradoodle is ontstaan uit het resultaat van de zoektocht naar een allergievriendelijke geleidehond door Wally Crochran. Hij was de eerste die de combinatie labrador en Poedel ging fokken en de pups die daaruit voortkwamen noemde hij Labradoodle. 

De Labradoodle is een sociale, intelligente, actieve, lenige, alerte hond met een vriendelijk karakter.

Begin op tijd met opvoeden

De opvoeding van je hond begint direct op het moment dat hij zijn eerste stappen in je huis zet. Het is heel belangrijk dat als je pup dingen doet die je niet wilt, dat dit vanaf het begin wordt gecorrigeerd, want eenmaal aangeleerd is moeilijk afgeleerd.

Wil je hulp bij de opvoeding van jouw labradoodle, dan is er het e-Book “Labradoodle Geheimen”.

Dit e-book helpt je om je Labradoodle met positieve methodes op te voeden tot een lieve, gezonde en gehoorzame hond, waarvan je jaren plezier kunt hebben.

Labradoodle Geheimen

Labradoodle geheimen

Labradoodle Geheimen is geschreven door Piet de Jong. Hij heeft besloten om een boek te schrijven over de Labradoodle om zo zijn eigen kennis en ervaring met anderen te kunnen delen.

Hij weet namelijk heel goed hoe jij je voelt als je Labradoodle je in situaties brengt waar je gefrustreerd van raakt en soms van schaamte het liefst door de grond wilt zakken.

Hij kan jou dus adviseren over wat je moet doen om jouw Labradoodle te veranderen in die lieve, gezonde en gehoorzame trouwe viervoeter waar je altijd al van hebt gedroomd. De stap voor stap technieken zijn direct en eenvoudig toe te passen en stellen je in staat om geweldige resultaten te behalen.

Naast opvoeding en training behandelt hij ook onderwerpen over o.a. de aanschaf, voeding en gezondheid.

Naast het e-book krijg je een aantal gratis bonussen en levenslange updates.

Piet de Jong geeft aan dat het e-Book geschikt is voor jou:

Als jij wilt weten hoe je op de juiste manier je Labradoodle moet aanmoedigen en corrigeren, zodat je hij vele malen sneller zal leren.

Als jij wilt weten wat voor voeding je je Labradoodle moet geven, om niet alleen gezondheidsproblemen maar ook om emotionele problemen te voorkomen.

Als jij alles over de raskenmerken van de Labradoodle wilt weten zodat je een Labradoodle goed kunt beoordelen.

Als jij wilt weten hoe je nieuwe pup de eerste nachten goed kan doorkomen zodat je voorkomt hij uren kan gaan janken.

Als jij wilt weten wat de allerbelangrijkste regel is bij het zindelijk maken van je pup zodat je het proces vele malen zult versnellen.

Als jij wilt weten hoe je je Labradoodle snel zindelijk maakt.

Als jij een lieve en gehoorzame Labradoodle wilt voor velen jaren.

En wanneer je het boek leest zal je verstelt staan van hoe makkelijk het is om een lieve, gelukkige en gehoorzame Labradoodle te hebben.

Vorig artikel:

Volgend artikel: