Zelf fleece hondenspeeltjes maken

Wat is er leuker dan voor je eigen hond zelf fleece hondenspeeltjes te maken en daar met je hond mee te spelen.

Speeltjes kun je op veel manieren gebruiken. Een ervan is bij het oefenen met je hond. Je hoeft niet altijd iets eetbaars als beloning te geven.

Een beloning in de vorm van een speeltje is ook een goede optie. Even samen spelen met je hond geeft je hond en jou even ontspanning en plezier waarna je weer met frisse zin verder kunt gaan met de oefeningen / training.

Voordeel van zelf hondenspeeltjes maken

Een groot voordeel is dat je een hondenspeeltje op maat voor jouw hond kunt maken. Je kunt de grote, vorm en sterkte zelf bepalen, evenals de kleuren en gebruikte materialen.

Een mooie bijkomstigheid is dat je voordeliger uit bent dan als je een hondenspeeltjes in de winkel koopt.

In de online videocursus “Zelf fleece hondenspeeltjes maken” worden hondenspeeltjes zoals de titel al aangeeft van fleece gemaakt. Groot voordeel is dat speeltjes van fleece makkelijk gewassen kunnen worden en door het gebruikte materiaal en de knooptechnieken de speeltjes sterk en soepel zijn.

Hierdoor kun je de speeltjes ook makkelijk in je jaszak meenemen naar de training, tijdens het wandelen of als je ergens op visite gaat en de hond meeneemt.

Behandelde technieken en verschillende vormen

In de videocursus “Zelf fleece hondenspeeltjes maken” wordt een duidelijke uitleg gegeven over hoe je fleece hondenspeeltjes kunt maken. De basis knoop- en vlechttechnieken worden duidelijk uitgelegd.

Verder komen diverse knooptechnieken aan bod. Met verschillende aantallen fleece repen kun je bekijken hoe je een hondenspeeltje kunt vlechten. Je leert ook hoe je een speeltje moet maken door middel van rond te knopen en hoe je vierkant kunt knopen.

In deze videocursus worden dus niet alleen maar rechte speeltjes gemaakt. Je kunt in de video ook zien hoe je andere vormen kunt maken zoals hoe je bijvoorbeeld een ring kunt knopen of een inktvis.

Videocursus: Zelf fleece hondenspeeltjes maken

fleece hondenspeeltjes makenDe E-cursus “Zelf fleece speeltjes maken” bestaat uit 11 video’s. Het bevat 10 lessen waarin je kunt leren hoe je allerlei fleece hondenspeeltjes kunt maken en ter afsluiting is er ook nog een bonusvideo.

Het is een online videcursus. Een voordeel van deze online videocursus is dat je de cursus op een tijdstip kunt volgen wanneer het jou uitkomt.

Je kunt de cursus in je eigen tempo doen en de video stop zetten of terug kijken op ieder gewenst tijdstip.

Dat houdt dus in dat je de instructievideo’s zo vaak je maar wilt kunt bekijken. Indien nodig kun je ook ondersteuning krijgen.

De videocursus is gemaakt voor professionals. Een hondenschool kan bijvoorbeeld op deze manier zelf makkelijk creatieve trainingshulpmiddelen maken die ze aan hun leerlingen tijdens de training kunnen geven. Maar ook voor de hondeneigenaar zelf is dit een leuke en andere manier om voor en met je hond bezig te zijn.

In deze videocursus ontdek je oneindig veel toepassingen voor het maken van fleece hondenspeeltjes. Ben je al nieuwsgierig geworden of heb je zin om aan deze cursus te beginnen?

Klik hier voor meer informatie en om met de videocursus te starten

Vorig artikel:

Volgend artikel: