Kerstpakket / kerstbox voor honden 2022

Ben je op zoek naar een kerstbox voor je hond? We vieren graag met zijn allen kerst, maar waarom zouden we onze trouwe vriend buitensluiten?

In dit artikel staan daarom een honden kerstpakket overzicht, zodat iedereen cadeaus kan krijgen met kerst. Wees er wel op tijd bij. Honden kerstpakketten worden steeds populairder en daarnaast heeft de post het in de kerstperiode ook extra druk.

Het kan altijd zijn dat ik op een later moment nog meer kerstboxen en kerstpakketten voor honden tegenkom. Deze zal ik dan op een later moment toevoegen, dus bekijk deze pagina regelmatig. Voor nu hebben we in ieder geval al een mooi aantal opties.

Overzicht Kerstbox Hond

Wil jij jouw viervoeter dit jaar ook eens verwennen met een leuke kerstbox hond? Hieronder staat een overzicht met kerstboxen en cadeaus voor honden die ik op dit moment voor je heb kunnen vinden.

Hieronder beschrijf ik de honden kerstpakken nog wat uitgebreider. Lees dus gerust verder.

Antos Kerstboom giftbox voor honden

Antos Kerstbox Hond

Deze ‘kerstboom’ voor honden is een leuke kerstbox die je bij de boom kunt zetten voor je hond en niet eens hoeft in te pakken, want de verpakking zelf ziet er al leuk uit.

In dit kerstpakket voor honden allerlei lekkere hondensnacks waar je hond tijdens de kerstdagen (en later) van kan genieten.

Ben je benieuwd wat precies de diverse lekkere hondensnacks zijn? Dan kan ik je vertellen dat je in dit luxe cadeaupakket 5 verschillende hondensnacks krijgt. Zo krijg je Mini bones, vleessticks, 2 lekkere botten en Chicken D’light Sandwich snoepjes.

Edgard & Cooper kerstpakket hond

Edgard & Cooper kerst gift box voor volwassen honden

Edgard & Cooper heeft een cadeaubox voor kerst met daarin 6 leuke cadeaus, om de hond zeker niet te vergeten tijdens deze kerst.

Het mooie van het blik waarin de cadeaus zitten, is dat je dit kunt hergebruiken om bijvoorbeeld de favoriete brokjes of koekjes van je hond te bewaren.

De honden kerst cadeaubox van Edgard & Cooper is bij Bol.com te verkrijgen voor een bedrag van 23,95 euro.

De inhoud van de cadeaubox is:

 • Hert & eend 700g zak
 • Wild & eend 400g blik
 • Wild & eend 150g kuipje
 • Eend & kip jerky 150g
 • Eend & kip energiereep 25g
 • En een chic strikje

Daarnaast is er ook nog een verborgen recept te vinden, die je vrij eenvoudig zelf thuis kunt maken.

8in1 Snack Box voor honden

Het is niet direct een ‘echt’ kerstpakket voor honden, maar deze leuke box met kauwsnacks is een perfect cadeau voor de echte kauwers onder ons. Er zijn twee varianten van deze box. Er is een box voor kleine honden en voor grote honden, zodat je de juiste kauwsnacks voor je hond in huis kunt halen met kerst.

Afhankelijk van je gekozen box krijg je de volgende kauwsnacks:

 • 8in1 Snack box S: Delights Pro Dental Twisted Sticks (10x), Delights Chicken Balls (4x), Delights Chicken bones (7x), Delights Pro Dental (7x), Meaty Treats (50 gr).
 • 8in1 Snack Box L: Delights rings (3x), Delights chicken Sticks (3x), Delights Chicken bone (1x), Delights Pro Dental (1x), Meaty Treats (50 gr).

Wellicht denk je dat je bij de kleine box veel meer krijgt, maar vergeet niet dat dit een stuk kleiner is voor de kleinere honden. Beide boxen bevatten erg veel kauwplezier voor je hond.

Antos Christmas Crackers kerstbox

Antos Christmas Crackers kerstbox

Antos heeft een leuk uitgebreide kerstbox met heerlijke snacks en een feestelijk kerststrikje voor honden. Je krijgt bij deze kerstbox 6 feestelijk gekleurde geschenkdozen die je hond kan ontdekken.

In deze geschenkdozen zitten voornamelijk kipsnacks. Je kunt het volgende verwachten:

 • Kippendijen met kalkbotjes 
 • Honingkoekman op basis van aardappelen 
 • Sticks van kippenvlees met kippenlever
 • Kerststerren van kip 
 • Kerstboompje gemaakt van fijn kippenvlees 
 • Verrassing (strikje)

Kerstbox hond met cadeaus van Dog&Co

Kerstbox hond met cadeaus van Dog&Co

De meeste kerstboxen voor honden zijn gevuld met lekkernijen. De kerstbox van Dog&Co ziet eruit als een leuk kerstpakket voor onder de boom en bevat allerlei leuke kerstspeeltjes voor jouw hond.

Wel moet ik erbij vermelden dat deze cadeaubox zich richt op puppy’s en kleine honden. Voor een grote hond zullen de speeltjes helaas te min zijn.

In deze honden kerstbox krijg je in totaal 6 speeltjes. 4 leuke knuffels, een kerst tennisbal en een leuk touwspeeltje. Een heel leuk kerstcadeau voor jouw hond dus met meerdere hondenspeeltjes voor je trouwe viervoeter. Daarnaast is het ook leuk om deze kerstbox aan iemand anders met honden cadeau te geven. of om aan iemand te geven met honden.

Denzel’s Kerstbox

Denzel's kerstpakket hond

Kerstman ‘Denzel’ is druk geweest en heeft een leuke kerstbox gemaakt voor honden met veel smakelijke lekkernijen. Zo worden de kerstdagen ook voor je hond genieten.

Denzel’s giftbox is gevuld met allerlei limited edition honden kersttraktaties. Je trouwe viervoeter zal dan ook niet teleurgesteld worden.

Denzel’s kerstbox is te verkrijgen via Bol.com. De prijs van de kerstbox bedraagt 16,99 euro.

In de kerstbox zit het volgende:

 • Denzel’s Kerst snacks – Pigs & Blankets
 • Denzel’s Kerst bit – Lunch
 • Denzel’s Kerst kauwstaven – Gingerbread

Dreamon kerstcadeaus hond (Speeltjes)

Kerstcadeau hond - speeltjes

Eerlijk is eerlijk, dit is niet direct een kerstbox voor honden, maar het zijn losse speeltjes die je cadeau kunt doen aan je hond. Dreamon heeft een kerstcadeau met een set van 3 piepspeeltjes. Zo kun je jouw hond een kerstman, rendier en gemberman cadeau geven.

De speeltjes zijn gemaakt van zacht katoenmateriaal wat uiteraard niet giftig is voor je hond. Het formaat van de speeltjes is ongeveer 19x14cm.

Laatste prijsupdate: 9 mei 2023 04:55
Amazon.nl

Meaty Selection Kerstbox

Meaty Selection Kerstbox

In deze box van Roosewood zitten heerlijke kerstsnacks voor jouw hond! Al het lekkers is in leuke kerstvormpjes gemaakt. Zo heb je kerstboom, sterren, gingerbread en rendier koekjes met daarnaast ook heerlijke kauwstaafjes gemaakt van kippenborstvlees.

Wanneer je benieuwd bent wat de smaken van alle koekjes zijn, dan kan ik je vertellen dat alles gemaakt is met kippen- of eendenvlees. Met dit kerstpakket voor je hond zal je viervoeter smullend de kerstdagen doorkomen.

Kenzel’s Kerstboom Cadeau hond

Denzel's kerstboom cadeau

Naast de kerstbox voor honden van Denzel’s, is er ook een Denzel’s kerstboom cadeau. Je kunt het doosje van dit cadeau in de kerstboom hangen naast alle andere kerstballen. Wil je het nog persoonlijker maken, dan kun je ook nog de naam van je hond erop zetten.

In het cadeaudoosje zitten de heerlijke “Pigs in a blanket” snacks voor je hond. De snack bevat 100% natuurlijke ingrediënten, is graanvrij en bevat tevens geen kunstmatige stoffen.

Wat is een kerstbox voor honden?

Een kerstbox kun je zien als een kerstpakket of kerstcadeau. Het enige verschil is dat een honden kerstbox gevuld is met hondensnacks of hondenspeeltjes en dat het je het dus aan jouw hond kunt geven of aan een andere hondenliefhebber met hond. Het werkt dus weer net iets anders als een honden adventskalender waar je hond 24 dagen lang een traktatie krijgt.

Los van dat je gevulde boxen kunt kopen, heb je ook de mogelijkheid om een eigen kerstbox te maken voor je hond. Een speciale kerstdoos voor de cadeaus is daarbij wel leuk:

Eenmaal een kerstdoos uitgekozen is het een kwestie van de doos vullen met lekkernijen, kauwsnacks en leuke hondenspeeltjes.